Kalman Zlatibor Centar – Novi centar Zlatibora

Prostrana visoravan Zlatibor nalazi se u jugozapadnom delu Srbije, na nadmorskoj visini od 700 do 1500 m, 235 km od Beograda, u blizini Užica i Čajetine. Najviši planinski vrhovi su Tornik(1496 m) i Čigota(1422 m).

Zahvaljujući specifičnoj klimi i karakterističnim vazdušnim strujanjima, kontinentalnim i mediteranskim, koji se mogu naći samo ovde, harmoničnom odnosu između pošumljenih predela jela, bora i smrče i prostranih livada, prekrivenih živopisnim biljem, rekama i potocima, nezagađenom vazduhu, zdravoj i Čistoj vodi, velikom broju sunčanih dana u godini, srdačnim domaćinima, prelepim skijaškim terenima, Zlatibor se razvio u čuveni letnji i zimski turistički centar, sa najdužom turističkom tradicijom među planinama u Srbiji.


KALMAN ZLATIBOR CENTAR nalazi  se u samom centru Zlatibora, 50m od početne stanice gondole koja  povezuje  centar planine sa Tornikom. 

Kompleks ce sadrzati  7 zgrada medjusobno povezanih internom saobraćajnicom. Sve zgrade imaju lift i podzemnu garažu. Dodatni sadržaji u okviru kompleksa: Spa centar u objektu 4, veliki supermarket, salon lepote, frizer, garaže, spoljna parking mesta.

U planu je dalja razrada lokacije i uvodjenje novih sadrzaja koji ce obogatiti ponudu ovog kompleksa. Svi naši objekti ispunjavaju najviše standarde energetske efikasnosti!

Gradnja od termo blokova koja zamenjuju „sendvič“ zidove, a u kombinaciji sa fasadnim stiroporom daju objekat sa izuzetnom zvučnom i toplotnom izolacijom.

Objekat je pokriven sa najkvalitetnijim BRAMAC PROTECTOR crepom.

Temeljna ploča i podzemna garaža su izolovani sa Sikaplan hidroizolacijom.

Spoljna stolarija je aluminijum-drvo sa roletnama ne elektro pogon, a unutrašnja vrata su od furniranog hrasta  veoma  visokog kvaliteta. 

Parket je vrhunskog kvaliteta, a pri ugradnji se koriste ekološki materijali.

Etazno grejanje uz opremu od renomiranog proizvođača Valliant, sa kombinacijom Global-ovih radijatora.

U objektu je obezbeđena kompjuterska, telefonska i kablovska mreža izvedena PTT I kablovska instalacija, bez obaveze priključka.

Halogena ili LED rasveta, sa sprovedenim priključcima za lustere.

Obezbedjen interfonski sistem.

Prekidači i utičnice  proizvođača Legrand.

Sanitarije i keramičke pločice I klase renomiranih proizvođača,  baterije za tuš kabinu i lavabo proizvođača Hansgrohe. Svako kupatilo poseduje elektro-podno grejanje.

Svaki objekat ima ugrađen bešumni lift  proizvođača  Kleeman koji kreće iz podzemne garaže.

Dodatne informacije o stanovima koji su na prodaju pogledajte ovde.


Kalman Footer Logo
Copyright © 2024 Kalman doo.
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.