KALMAN - PRODAJA STANOVA NA DEDINJU

Prodaja stanova na Dedinju je otvorena. Ako ste u potrazi za novogradnjom na Dedinju, na pravom ste mestu! Kompleks Kalman Dedinje može da ponudi stanove od 22m2 do 131m2, od jednosobnih do petosobnih, svaki sa maksimalno iskorišćenim prostorom i obiljem prirodnog svetla.

Veliko dvorište, smart rešenja, podzemna garaža, teretana u kompleksu, renomirani investitor.
Kalman Dedinje nalazi se na idealnoj  lokaciji koja pruža sve. Vaša lična oaza mira i sigurnosti na samo 10 minuta od centra grada.Novogradnja na Dedinju - novo mesto za miran život ili odlična investicija


Pažljivim uvidom u pretragu ponude novogradnje na Dedinju uvideli smo potrebu da na ovoj lokaciji ponudimo stanove manjih kvadratura, ali opet sa dovoljno spavaćih soba koje pogoduju porodičnom životu. Mirno okruženje čini ovu lokaciju posebno interesantnom za porodice koje dolaze iz inostranstva i traže mesto za život. Kupovina stana na Dedinju je dobra odluka i u investicionom smislu.

Kada birate lokaciju dobru za investiranje, važno je istaći da će atraktivnost ove lokacija u naredinh par godina rasti i da će se tražiti kvadrat više. Prednosti života u kraju gde nema nebodera i saobraćajne gužve ne treba posebno objašnjavati. Pravo je vreme da izaberete svoj stan na Dedinju. Za više informacija pogledajte dostupne stanove ili registrujte interesovanje, a mi ćemo Vas ubrzo kontaktirati.


k15-dvoriste

k15-dvoriste

k15-dvoristeKalman Dedinje kompleks

Kompleks se prostire na 3.000m2, a čine ga dve lamele sa ukupno 57 stanova i 74 garažna mesta. U okviru Lamele 1 ukupno 26 stanova i 32 garažna mesta, a u okviru Lamele 2 -31 stan i 42 garažna mesta. Između lamela dvorište od preko 300m2 doneće jedinstveno iskustvo svim članovima porodice. Kalman Dedinje kompleks je koncipiran tako da Lamela 1 ima pristup iz ulice Miloja Đaka, a Lamela 2 iz ulice Miće Orlovića (bivša Omladinska). Izlaz na dve ulice omogućuje svakoj lameli da funkcioniše nezavisno i bez gužve, a opet povezano u korišćenju velikog dvorišta i ostalih zajedničkih kapaciteta. U lamele možete ući kolima preko dvosmernih rampi i doći do svog garažnog mesta na jednoj od podzemnih etaža odakle kratkom vožnjom liftom dolazite do svog stana. Bez stepenika. Svaki stan imaće svoj pametni sistem koji podrazumeva rešenja koja život čine lakšim i lepšim. Umesto da gubite vreme na odlazak u teretanu ovaj vid rekreacije možete naći u lameli 2.Dedinje prodaja stanova - Šta nudimo kupcima?

Pažljiva selekcija lokacije, kvalitetni materijali i beskompromisni kvalitet je nešto po čemu smo poznati. Naše zgrade uvek imaju prepoznatiljive elemente na fasadi, po kojima će se i ovoga puta izdvajati. Ponosni na projekte koje smo do sada razvili ispred sebe vidimo nove mogućnosti napretka koje ćemo primeniti na projektu novogradnje na Dedinju.

Kupovina stana na Dedinju kod nas izgleda ovako:

1. Izaberite svoj idealni stan uvidom u našu ponudu na sajtu  www.kalmandedinje.rs 
2. Kolege iz prodaje odgovoriće na sva pitanja i dati sve bitne informacije vezane za uslove prodaje stanova na Dedinju
3. Kada je sve usklađeno možete pristupiti overi predugovora kod Notara
4. Vršite isplatu kupoprodajne cene na rate, a u skladu sa dogovorenom dinamikom
5. Pratite napredak gradnje preko naše galerije na stranici 
www.kalmandedinje.rs - galerija
6. Sledi obaveštenje našeg prodajnog tima o završetku gradnje
7. Vršite isplatu poslednje rate
8. Pristupate overi kupoprodajnog ugovora

9. Preuzimate ključeve od stana

Zašto je stan na Dedinju dobra odluka


Razloga je puno, ali evo nekoliko najvažnijih koji Vam mogu pomoći da izaberete stan na Dedinju.  Brdovit teren na kome se nalazi Dedinje i blizina nekoliko šuma učinila je ovu lokaciju pravom malom oazom nadomak grada.

Kroz ulice Miće Orlovića i Miloja Đaka prolaze samo vozila onih koji tu žive tako da je saobraćajna buka svedena na minimum. Tokom letnjih meseci, ovde je osetno svežije, što dovodi do manjih računa za struju. Najvažnije od svega, noći su prijatno sveže, što je izuzetno važno za komfor tokom leta.

Verovatno ste već pomislili, kako je zimi? Veliki prozori i puno terasa u našem kompleksu omogućiće vam da uživate u pogledu, dok će centralno grejanje, aluminijumski prozori i sigurnosna vrata osigurati da vam bude toplo. Garaža i parking više neće predstavljati problem, čuvaćete auto na sigurnom i bezbednom mestu. U svojoj garaži!

Vaš stan na Dedinju nije samo dobro mesto za život već i odlična investicija. Ukoliko se odlučite, u nekom trenutku, za izdavanje stana, imaćete odlične tržišne uslove za to. Dakle ako Vas interesuje kupovina nekretnine u Beogradu, stan na Dedinju je odlična opcija, a Kalman obezbeđuje odličnu lokaciju, kompleks sa malim brojem stanova, veliko dvorište i kvalitetnu gradnju zbog čega će nekretnina koju izaberete samo dobiti na vrednosti i godinama nakon kupovine.

Funkcionalnost plus kvalitet zajedno sa komforom čini naše kupce srećnim klijentima!
Pogledajte našu ponudu stanova na Dedinju i pozovite nas da se dogovorimo oko najbolje cene.k15-dvoriste


k15-dvoristeKalman Footer Logo
Copyright © 2024 Kalman doo.
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.