Sa našom partnerskom kompanijom Kalman DOO ušli smo u zajednički projekat iznajmljivanja i prodaje mašina za rad na visini i druge građevinske mehanizacije.

Vise informacija i detalja možete pogledati OVDE.

SAB d.o.o. je prvo preduzeće na domaćem tržištu koje je ponudilo iznajmljivanje potpuno novih samohodnih platformi i samohodnih korpi za rad na visini. Ovlašćeni smo distributer svetski poznatog brenda JLG koji decenijama u nazad nosi reputaciju najboljeg brenda za rad na visini, takodje smo ponosni na saradnju sa renomiranim kanadskim prizvođačem SkyJack i italijanskim proizvodjačem svetlosnih tornjeva Generac.

Sedište kompanije je u Beogradu, ul. Pariske komune 26, I sprat, a baza mehanizacije je u ul. Tošin bunar 163.

Osnovne usluge koje nudimo su:


Nudimo isključivo najkvalitetniju i najefikasniju opremu renomiranih proizvođača JLG i SkyJack. Pažljivo istražujemo zahteve i potrebe tržišta u smislu nabavke interesantnih novih modela mašina. Naša flota broji trenutno preko 250 mašina za rad na visini i iz dana u dan raste. Vise informacija i detalja možete pogledati OVDE.
Kalman Footer Logo
Copyright © 2024 Kalman doo.
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.