Poslovna zgrada nalazi se u Ulici Pariske komune 26 na uglu sa ulicom Tošin bunar.

Ukupna površina zgrade je 2083m2 i sastoji se od četiri nivoa, zgrada ima lift, po dva tolaleta na svakom nivou i ima manji sopstveni parking. Zgrada ima centralno grejanje i mogućnost dogrejavanja na struju. U svakoj prostoriji postoji odgovarajući broj klima uredjaja.

Nisko prizemlje površine 426 m2 ima sopstveni spoljni ulaz sa bočne strane zgrade (izlaz na parking). Ovaj deo zgrade predvidjen je za reck sobe, tehničke prostorije, agregat i sef (30m2). Ima i jednu manju salu za sastanke. Takodje na ovom spratu je i kuhinja za zaposlene sa manjom trpezarijom kao i ostava.

Visoko prizemlje je površine 489m2. Na ovaj nivo ulazi se preko glavnog ulaza iz ulice Pariske komune. Izlog je okrenut prema ulici i u sirini je celog nivoa. Na samom ulazu je recepcija. Ostatak nivoa je jedna celina, predvidjena je za open space office koncept. Takodje na ovom nivou je i jedan manja sala za sastanke.

Prvi sprat je površine 723m2. Ovaj veoma reprezentativni deo zgrade sastoji se od dve velike conference sale, i jendne manje sale za sastanke, četiri open space kancelarije, kao i dve vece kancelarije predvidjenje za visoke pozicije.

Drugi sprat je površine 445m2 sastoji se od dve velike prostorije uredjene kao kancelarije i jednog manjeg offica. Ima i terasu ali ona trenutno nije u funkciji jer su na njoj montirane spoljne jedinice klima uredjaja.

Kalman Footer Logo
Copyright © 2020 Kalman doo. Izrada sajta i SEO by marketing agencija WBS
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.
Pogledajte apartmane Kalman Zlatibor centar