Kalman Zlatibor Centar

U najlepšem delu Zlatibora, uz zelenu oazu u centru – brdo Obudojevica, nalazi se naselje Kalman. Kompleks se sastoji od 7 zgrada medjusobno povezanih internom saobraćajnicom sa parkingom. Kalman Zlatibor Centar je udaljen na 5 min hoda od jezera i užeg centra grada tj. 100m od početka pešačke zone, a opet dovoljno daleko od gužve. Naša mikro lokacija uvek dobija najbolje ocene jer pruža pravi planinski osećaj i uživanje u prirodi uz blizinu svih atraktivnih sadržaja koji Zlatibor nudi.LokacijaNismo najbliži centru, ali se nalazimo na idealnoj poziciji odmah preko puta početne stanice gondole, izlazimo na novoizgrađeni put i pešačku stazu ka hotelu Tornik, a Obudojevica je zeleni raj koji je idealan za šetnju leti, a skijanje i sankanje zimi. Prepoznatljivi smo po izgledu Kalman zgrada koje se savršeno uklapaju sa prirodom Zlatibora i svuda kombinujemo dobre izolacione materijale i drvo kao prirodni element koji pripada ovoj planinskoj lepotici.

Naši apartmani projektovani su tako da pruže udoban boravak na planini sa kvadraturama koje mogu da zadovolje potrebe svih korisnika, bilo da birate nekretninu za život na planini ili pak tražite idealno mesto za porodičan odmor.


U materijalizaciji su korišćeni visoko kvalitetni ekološki materijali koji zadovoljavaju najviše standarde gradnje (spoljna stolarija alu-drvo,deo fasade popločan  kamenom, granitna keramika, parket vrhunskog kvaliteta). Povećanjem broja apartmana trudili smo se da kompleks obogatimo sadržajima koji će svima stanarima i korisnicima biti od značaja. U okviru našeg kompleksa gosti mogu posetiti  spa centar i teretanu, Aroma market, Sinsey, Ski rent, Ski škola, kozmetički saloni.
Kalman Footer Logo
Copyright © 2024 Kalman doo.
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.