Locirajte svoje poslovanje

U vreme svetske ekonomske krize, rigorozne kontrole troškova i veoma oštre međunarodne konkurencije svaki posao je ulog visokog rizika. Biti na pravom mestu u pravo vreme je ključ uspeha. Neka lokacija vašeg biznisa bude vaša prednost!
Na svega 1300 m od auto-puta E-70, 12km od aerodroma i 35km od centra grada, u okviru industrijske zone u naselju Šimanovci u ulici Krnješevačka br.152 nalazi se ” SKLADIŠNO-DISTRIBUTIVNI CENTAR” Kalman u čijem sklopu se nalaze dva  skladišna objekata.

Hala 1 se sastoji iz skladišnog objekta površine 3000m², slobodne visine 8m, administrativnog objekta spratnosti P+1 ukupne  površine 300m² i nadstrešnice skladišnog objekta površine 700m², slobodne visine 5.0m.

Skladišni objekat je u osnovi dimenzija 60m x 50m, koncipiran kao dvobrodna hala sa rasponom 2x25m i rasterom od 12m. čista visina objekta unutar skladišta iznosi 8m, a visina atike 11m. Noseća krovna konstrukcija je u sistemu ortogonalno postavljenih čeličnih rešetkastih krovnih greda. Fasada objekta je izvedena od termoizolacionih sendvič panela sa ispunom od mineralne vune. Krov objekta je rađen  u sistemu slaganog krova – trapezasti čelični lim, termoizolacija I hidroizolaciona PVC membrane.

Uz skladišni objekat formiran je administrativni deo spratnosti P+1, ukupne površine 300m². Konstrukcija upravnog objekta je čelična sa spregnutom međuspratnom ploččom iste ukupne visine kao i skladišni objekat 11m. Unutrašnji zidovi su izvedeni u sistemu lakomontažnih zidova od gips-kartona. Podna obloga u kancelarijama je laminat, a u toaletima, hodnicima i ulaznom holu granitna keramika prve klase. Objekat je izveden u skladu sa principima energetske efikasnosti.

Realizovani su arhitektonsko-građevinski radovi, radovi na mašinskim, elektro i ViK instalacijama, kao i radovi na enterijeru i spoljašnjem uređenju.

Hala 2 je površine 3000m2. U materijalizaciji objekta je uspešno primenjena kombinacija termoizolacionih sendvič panela, ALU fasade i aluminijumskih kompozitnih panela K-bond što je objektu osim upotrebnog dala i estetski kvalitet. Oko objekta je koriscen vibropresovani behaton za obradu saobraćajnih površina kao pravo resenje zbog  visoke nosivosti, lakog održavanja i ekološkog karaktera.

Obe hale imaju sva svojstva potrebna za obavljanje delatnosti skladištenja robe iznad 300 stepeni zapaljivosti.


LokacijaNa svega 1300 m od auto-puta E-70, 12km od aerodroma i 35km od centra grada, u okviru industrijske zone u naselju Šimanovci u ulici Krnješevaččka br.152 nalazi se ” SKLADIŠNO-DISTRIBUTIVNI CENTAR” Kalman u čijem je sklopu se nalazi Skladišni objekat, površine 3000 m2, Administrativni objekat, površine 300 m2 i Nadstrešnica površine 695 m2.

Pristup SKLADIŠNO-DISTRIBUTIVNOM CENTRU je omogućen preko novoprojektovanih saobraćajnica u okviru kompleksa.Kalman Footer Logo
Copyright © 2020 Kalman doo. Izrada sajta i SEO by marketing agencija WBS
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.
Pogledajte apartmane Kalman Zlatibor centar