Tamo gde život dobija novi smisao

Apartmanski kompleks Kalman K3 se sastoji od tri odvojena objekta K1, K2 i K3 i na simboličan način oslikava neraskidivu vezu između čovekovih misli, dela i osećanja u kome se arhitektura oslanja na postojeće nasleđe Zlatibora i elemente izvedene iz tradicije kombinuje i prevodi na jezik savremene arhitekture.

Posebna pažnja posvećena je oblikovanju i postizanju kvalitetnog prostornog izraza, namenjena aktivnostima korisnika kjoi piradaju posebnu pažnju estetici i detaljima, a vole  ugođaj porodičnog doma.LokacijaKalman K3 apartmanski kompleks se nalazi u centralnom delu Zlatibora na 200 m udaljenosti od pešačke zone i jezera, u mirnom kraju pored Crkve Preobraženja Gospodnjeg. Apartmani su okruženi  šumom i pružaju prelepe vizure ka zelenom pojasu, centralnim dešavanjima i crkvi. Sam teren je u blagom padu sa gustim stablima četinara i na nadmorskoj visini od 970 m.
Kompleks K3 spaja kombinaciju zdravog života, sporta, rekreacije, odmora i prirode u jednu celinu.

U materijalizaciji su korišćeni visoko kvalitetni ekološki materijali koji zadovoljavaju najviše standarde gradnje (drvo, kamen, granitna keramika italijanskog proizvođača, parket vrhunskog kvaliteta).
Kalman Footer Logo
Copyright © 2024 Kalman doo.
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.