Kalman - prodaja stanova i apartmana


U najlepšem delu Zlatibora, uz zelenu oazu u centru – brdo Obudojevica, nalazi se naselje Kalman, naselje za 21.vek! Možemo da se pohvalimo gradnjom čak 7 zgrada u kojima su svi stanovi prodati.


Kalman je udaljen na manje od 500m od užeg centra grada, a opet dovoljno daleko od gužve i visokogradnje koja opseda ovu planinu. Činjenica je da raste prodaja apartmana, a Zlatibor ima sve manje zelenih površina koje krase „ružu vetrova“ pa smo mi odličan izbor ako želite pravi planinski osećaj i uživanje u prirodi.


Prodaja stanova Zlatibor

Naša najposećenija planina ima veliki obim gradnje koju diktira velika tražnja pa kada se traže ponude za parametre „prodaja stanova Zlatibor“ najviše je slobodnih nekretnina dalje od centra. 

Kalman naselje se postepeno širilo i došli smo do čak 7 nezavisnih zgrada, a da se kupcima i dalje nudi mogućnost kupovine u užem centru, sa prelepim pogledom i uz sve pogodnosti za uživanje i aktivan odmor.

Mi pravimo unikatne domove koji su sinonim kvaliteta, baš kao što to zahteva gradnja na planini sa velikom količinom snežnih padavina i jakim vetrovima. Naši apartmani ostaju topli, prijatni i uređeni po najnovijim standardima.


Kalman nekretnine Zlatibor – šta nudimo svojim kupcima?

Iako smo pioniri u gradnji luksuznih zgrada na Zlatiboru, još uvek smo nenadmašni jer kombinujemo moderne trendove gradnje sa luksuznim opremanjem u okviru svake lamele.

Kada su u pitanju naše nekretnine Zlatibor ne zaostaje za najluksuznijim zgradama u Srbiji ili Evropi. Svaki apartman ima pristup parkingu, a moguće je razmotriti i kupovinu parking mesta u podzemnim garažama.

Ulaz u zgrade iz garaže je bez stepenica i prilagođen je nesmetanom odmoru i zimi i leti. Lako ćete zimi pravo sa skijanja ući u zgradu i poneti ski opremu, leti dečija kolica, a idealna je nekretnina za odmor osoba sa fizičkim poteškoćama jer se bez napora ulazi u zgrade.

Lift je pogodnost koju smo obezbedili u svim zgradama pa se bez problema koriste i gornji spratovi onda kada stepenice nisu adekvatna opcija.

Prepoznatljivi smo po izgledu Kalman zgrada koje se savršeno uklapaju sa prirodom Zlatibora i svuda kombinujemo dobre izolacione materijale i drvo kao prirodni element koji pripada ovoj planinskoj lepotici.Kako izgledaju apartmani u naselju Kalman?

Kada se dovezete ispred zgrade i parkirate svoje vozilo na privatnom parkingu, popenjete se liftom na željeni sprat, dočekaće vas ulazna vrata sa više tačaka zaključavanja i najviših izolacionih sposobnosti. To znači da kroz njih neće prolaziti buka, hladnoća, a sprečiće i neželjene upade. Svi prozori i balkonska vrata su izuzetnog kvaliteta Aluminijum-Drvo stolarije koja ima najviše energetske učinke.

Podovi su kvalitetni, napravljeni od više različitih materijala, a kupatilo opremljeno sa najsavremenijim sanitarijama. 

Površine se kreću između 40m2 pa do stanova koji imaju 52m2. Ovako prostrane jedinice su uređene najčešće kao dvosobni i trosobni stanovi koji su komforni za stanovanje i uz fenomenalan pogled ili na Obudojevicu ili na ulicu. 

Treba spomenuti i interfon, ali i fenomenalne terase koje su dovoljno prostrane za mirna jutra uz šoljicu kafe, porodični ručak ili odmor u čistom vazduhu sa pogledom na prelepu prirodu.


U svakom slučaju, reč je o najlepšoj lokaciji koja donosi mir i uživanje. Zbog toga kada je u pitanju pretraga oglasa „prodaja apartmana Zlatibor“, Kalman zgrade vrlo brzo prodaju sve nekretnine jer kombinujemo odlično mesto i savremen način gradnje uz brigu o estetici na svakom koraku.
Zašto je Kalman dobra opcija?

Nismo najbliži centru, ali se nalazimo na idealnoj poziciji gde se za par minuta dolazi do jezera, izlazimo na novoizgrađeni put i pešačku stazu ka hotelu Tornik, a Obudojevica je zeleni raj koji je idealan za šetnju leti, a skijanje i sankanje zimi. Pored toga smo nadomak početne stranice gondole.

U okviru kompleksa se nalazi Spa i Wellnes centar sa zatvorenim bazenom sa staklenim zidom i pogledom na planinu pa dok uživate u pogodnostima centra ujedno gledate na zelenilo ili belinu snega. Spa centar se prostire na preko 400m2 i sadrži: jedinstven bazen od 25m dužine, saune (finska I bio), hidromasažnu kadu, tepidarijum, subu za masaže I teretanu.U okviru kompleksa se nalazi i prodavnica mešovite robe, zgrade su odmah pored početne stanice zlatiborske Gold Gondole, a tu je i čuveni zlatiborski pijac sa specijalitetima ovog kraja.

Uz Kalman naselje se nalaze brojni restorani, a „Konoba kod Milunke“ će vam biti najbliža odrednica. Uputite se pešačkim stazama i uživajte u prirodi koja krasi ovu planinu, odavde je sve blizu.

Kada se kupuju nekretnine, Zlatibor je odlično mesto i za ulaganje i zaradu jer se apartmani sa dobrom lokacijom izdaju tokom cele godine. Tome svedoče vlasnici u našim zgradama koji dobijaju visoke cene po danu izdavanja, a interesenata nikad ne manjka.

Dakle, ako vas zanima kupovina apartmana Zlatibor je odličan izbor, a Kalman će obezbediti fenomenalan položaj i kvalitetnu gradnju pa će nekretnine čuvati svoju vrednost i nakon kupovine.

Uložite u svoje mesto za odmor, beg od gradske vreve, uložite u čist vazduh i prirodu kakva se retko sreće. Odaberite svoj apartman u Ulici Miladina Pećinara i budite deo naših zadovoljnih kupaca. 

Pogledajte našu raspoloživu ponudu i pozovite nas da se dogovorimo oko najbolje cene, bićete zadovoljni!Kalman Footer Logo
Copyright © 2024 Kalman doo.
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.