Kalman Hram- Vaše sigurno mesto

Svi imamo ono ulicu u kojoj smo odrasli. Onaj park iza zgrade. Ono dvorište. Ono sigurno mesto kojem se u mislima uvek rado vraćamo. Danas jurimo bulevarima. Samo pravo i što brže od tačke A do tačke B. Zaboravljamo na sporedne ulice i sigurna utočišta. Kada biramo dom, biramo upravo to sigurno mesto. Možda ostali radije idu očiglednim putevima, Vi uvek idite svojim. Skrenite u tu ulicu jer važno je da uvek imamo to sigurno mesto. Sa ukupno 24 stambene jedinice objekat Kalman Hram predstavlja pravo moderno, intimno i luksuzno utočište u najšarmantnijem delu Beograda, u ulici Borisava Pekića na Vračaru. Projektovan sa funkcijom stanovanja kao  dominantnom namenom kroz više trosobnih i četvorosobnih stanova različite kvadrature (od 65m2 do 148m2) i funkcionalnosti. Svaki osmišljen sa akcentom na apsolutnu funkcionalnost, odličnu povezanost i osvetljenost svih prostorija. Pored stambene funkcionalnosti i luksuza, objekat karakteriše prefinjeni estetski izraz koji se uklapa u neposredno okružnje u kome je i Hram Svetog Save.LokacijaStambeni objekat Kalman Hram se nalazi na urbanistički vrednoj i važnoj lokaciji pa je bilo neophodno pronaći pravo vizuelno i likovno rešenje za obradu fasade kako bi se obezbedila reprezentativnost objekta i sam objekat prikazao kao objekat visokog standarda za ekskluzivno stanovanje. U izradi fasade korišćena su tri tehničko-tehnološki različita ali vizuelno i površinski slična materijala-prirodni kamen Travertino Bianco, kompozitne ploče u tonu Iron Corten i natur beton.

Slobodne površine  podrazumevaju sistem krovnih vrtova sa zelenilom, kolske i popločane pešačke površine. Ulaz i hodnici su savremeno opremljeni najkvalitetnijim završnim obradama u kamenu i drvetu.

Svesni da kvalitet života ne podrazumeva samo udobanost stambenog prostora osmislili smo sadržaje koji čine život lepšim, kvalitetnijim i sadržajnijim. Naš stambeni objekat ima sportski blok sa bazenom koji je dug 25m i teretanom. Idealani uslovi za rekreaciju i održavanje kondicije u miru sopstvenog doma. Zamislite vreo letnji dan, vraćate se sa posla i sve što vam je potrebno je da uskočite u bazen i plivate. Vikendom ujutru ne morate da pakujete torbu jer teretana je tu, samo kratka vožnja liftom i tu ste
Kalman Footer Logo
Copyright © 2024 Kalman doo.
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.