Novi koncept luksuza

Ovom idejom počeli smo da se bavimo te 2006 godine kada smo i osmislili prve projekte izgradnje savremenog stambenog kompleksa na Senjaku koji predstavlja jedan od najluksuznijih stambenih objekata u regionu. Nastao težnjom da život u velikom i dinamičnom gradu može biti relaksirajući, siguran i udoban. Danas tamo možete iznajmiti stan, u potpunoj oazi mira, gde je sve podređeno aktivnostima korisnika.

Posebna pažnja posvećena je oblikovanju i postizanju kvalitetnog prostornog izraza namenjena aktivnostima korisnika sa naglašenom estetikom ka detaljima koja dočarava ugođaj porodičnog doma.Stambeni kompleks K15 nudi stanove površine od 120-250m2. Kuhinje, kupatila i trpezarije su u potpunosti opremljeni. Svaki stan ima direktnu telefonsku liniju, internet pristup, prijem i distribuciju svih kablovskih kanala. Na raspolaganju su i kompletno opremljen sportski blok i teratana, cafe-bar, unutrašnji bazen i prelepi vrt za odmor i relaksaciju.

Konsijerž usluga je dostupna 24h a svim stanarima je na raspolaganju specijalizovani servis za održavanje zgrade i stanova, kao i niz dodatnih pogodnosti koje će  učiniti život lakšim i jednostavnijim.

Senjak je jedan od najotmenijih i najprestižnijih delova Beograda. Prepoznatljiv je po brojnim vilama, ambasadama i diplomatskim rezidencijana, koje mu daju posedan izgled i šarm.

Naselje karakteriše i dobra pozicioniranost, blizina centra grada, autoputa i sajma, što ga u kombinaciji sa zelenilom i brojnim ustanovama čini izuzetno funkcionalnim i prijatnim mestom za život. U neposrednoj blizini objekta se nalazi više međunarodnih škola: The International School of Belgrade, Ecole Francaise de Belgrade, Deutsche Schule Belgrad, British International School.

Obaveštavamo sve zainteresovane klijente da imamo jedan slobodan stan za najam. Stani ima tri spavace sobe, dva kupatila i toalet, terasu iz dnevnog boravka sa pogledom na dvoriste puno zelenila. Stan je polu namesten. Osnovu stana možete pogledati ovde

Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona + 381 11 319 41 37 ili putem maila [email protected]

Kalman Footer Logo
Copyright © 2023 Kalman doo. Izrada sajta i SEO by marketing agencija WBS
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.
Slike sa gradilišta