Novi koncept luksuza

Ovom idejom počeli smo da se bavimo te 2006 godine kada smo i osmislili prve projekte izgradnje savremenog stambenog kompleksa na Senjaku koji predstavlja jedan od najluksuznijih stambenih objekata u regionu. Nastao težnjom da život u velikom i dinamičnom gradu može biti relaksirajući, siguran i udoban. Danas tamo možete iznajmiti stan, u potpunoj oazi mira, gde je sve podređeno aktivnostima korisnika.

Posebna pažnja posvećena je oblikovanju i postizanju kvalitetnog prostornog izraza namenjena aktivnostima korisnika sa naglašenom estetikom ka detaljima koja dočarava ugođaj porodičnog doma.Stambeni kompleks K15 nudi stanove površine od 120-250m2. Kuhinje, kupatila i trpezarije su u potpunosti opremljeni. Svaki stan ima direktnu telefonsku liniju, internet pristup, prijem i distribuciju svih kablovskih kanala. Na raspolaganju su i kompletno opremljen sportski blok i teratana, cafe-bar, unutrašnji bazen i prelepi vrt za odmor i relaksaciju.

Konsijerž usluga je dostupna 24h a svim stanarima je na raspolaganju specijalizovani servis za održavanje zgrade i stanova, kao i niz dodatnih pogodnosti koje će  učiniti život lakšim i jednostavnijim.

Senjak je jedan od najotmenijih i najprestižnijih delova Beograda. Prepoznatljiv je po brojnim vilama, ambasadama i diplomatskim rezidencijana, koje mu daju posedan izgled i šarm.

Naselje karakteriše i dobra pozicioniranost, blizina centra grada, autoputa i sajma, što ga u kombinaciji sa zelenilom i brojnim ustanovama čini izuzetno funkcionalnim i prijatnim mestom za život. U neposrednoj blizini objekta se nalazi više međunarodnih škola: The International School of Belgrade, Ecole Francaise de Belgrade, Deutsche Schule Belgrad, British International School.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona + 381 11 319 41 37 ili putem maila [email protected]


Kalman Footer Logo
Copyright © 2024 Kalman doo.
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.